Kvalitets produkter fra tyske Abus

Smartvest trådløst basissæt m/app

Smartvest alarm basissæt indeholder et alarmpanel (FUAA35010A), trådløs magnetkontakt (FUMK35000A), fjernbetjening (FUBE35000A) og trådløs bevægelsesdetektor (FUBW35000A). Smartvest er en IP baseret alarm som kommunikerer via internettet. Alt hvad der kræves er en internetforbindelse og der er ingen ekstra omkostninger til abonnementer eller cloud services. Plug & Play basissættet er let og enkelt at installere og betjene grundet pre-konfigurerede indstillinger og den intuitive gratis app til iOS og android smartphones/tablets. Alle enheder er trådløse og det er ikke nødvendigt med alverdens ledninger og boringer. Sættet indeholder de grundlæggende komponenter til bedre sikkerhed i dit hjem; magnetkontakten reagerer hvis et vindue eller en dør åbnes uden tilladelse, den trådløse bevægelsesdetektor kan registrere eventuelle bevægelser, fjernbetjeningen gør detlet at til-og frakoble alarmen. Hvis alarmen udløses, aktiverer alarmpanelet den indbyggede 90 dB sirene og kan også samtidig indstilles til at sende push notifikationer via app'en eller via e-mail. Alarmpanelet har indbygget hygrometer, og kan derfor reagere på ændringer i temperatur og fugtighed. Sættet kan udvides til at indeholde op til 32 trådløse komponenter. Det er endvidere muligt at integrere ABUS's overvågningskameraer i Plug & Play serien hvorved man har en samlet alarm og overvågningsløsning i samme app. Med kameraer integreret kan man se live billeder og verificere alarmer via optagelser på kameraerne.
 
Pris: 2499.-Kr

Secvest kit m/fjernbetjening

Secvest kit bestående af: 1 Ny Secvest alarmcentral, 1 magnetkontakt, 1 PIR, 2 prox. brikker og 1 fjernbetjening
 
 
​pris 4899.00 KR
 

IP pakke med 2 tube kameraer

Denne pakke består af 1 stk IP optager TVVR36000 med 4 kanaler, 2 udendørs tube kameraer TVIP61500 og 1 TB harddisk. Kameraerne er egnet til både udendørs og indendør brug. For at gøre installationen nemmere medsender vi også 18 meter færdiglavet LAN kabel til hvert kamera. Der er i optageren indbygget en 4 ports switch som kan forsyne kameraet med strøm via PoE. Når du tilslutter kameraerne direkte i denne switch finder optageren selv kameraerne og derved er sættet klar til brug med permanent optagelse. Der kan optages permanent, via et tidsskema eller når der er bevægelse i billedet. Med opløsningen på de 720p får du skarpe billeder både på live billederne og på optagelserne. Der kan ses live billeder og optagelser på farten overalt med vores iDVR app (iOS og android)
 
​Pris 8750.00 KR
video overvågning

Analog pakke m/4 dome kameraer

Denne pakke består af: 1xTVVR30004: 4 kanals hvid kompakt optager med 500 GB harddisk isat, 4xTVCC34010: Mini kugle dome med 20m kabel og strømforsyning. Optageren har VGA-forbindelse for tilslutning af en monitor. Endvidere er der mulighed for LAN tilslutning og således adgang til livebilleder og optagelser worldwide via internetbrowser og ABUS iDVR app til iOS og android. 2 USB porte giver mulighed for hurtig og enkelt dataeksport. Optageren er kompatibel med ABUS DDNS service, så der ikke behøves fast IP adresse. Designet er kompakt og enkelt: Dimensionerne på optageren er kun 20x4,5x20cm.
 
​Pris 5498.00 KR

Ring for mere information 20443010