Kvalitets produkter fra tyske Abus

Smartvest trådløst basissæt m/app

Smartvest alarm basissæt indeholder et alarmpanel (FUAA35010A), trådløs magnetkontakt (FUMK35000A), fjernbetjening (FUBE35000A) og trådløs bevægelsesdetektor (FUBW35000A). Smartvest er en IP baseret alarm som kommunikerer via internettet. Alt hvad der kræves er en internetforbindelse og der er ingen ekstra omkostninger til abonnementer eller cloud services. Plug & Play basissættet er let og enkelt at installere og betjene grundet pre-konfigurerede indstillinger og den intuitive gratis app til iOS og android smartphones/tablets. Alle enheder er trådløse og det er ikke nødvendigt med alverdens ledninger og boringer. Sættet indeholder de grundlæggende komponenter til bedre sikkerhed i dit hjem; magnetkontakten reagerer hvis et vindue eller en dør åbnes uden tilladelse, den trådløse bevægelsesdetektor kan registrere eventuelle bevægelser, fjernbetjeningen gør detlet at til-og frakoble alarmen. Hvis alarmen udløses, aktiverer alarmpanelet den indbyggede 90 dB sirene og kan også samtidig indstilles til at sende push notifikationer via app'en eller via e-mail. Alarmpanelet har indbygget hygrometer, og kan derfor reagere på ændringer i temperatur og fugtighed. Sættet kan udvides til at indeholde op til 32 trådløse komponenter. Det er endvidere muligt at integrere ABUS's overvågningskameraer i Plug & Play serien hvorved man har en samlet alarm og overvågningsløsning i samme app. Med kameraer integreret kan man se live billeder og verificere alarmer via optagelser på kameraerne.
 
Pris: 2499.-Kr

Videoovervågning helt enkelt – alt i ét sæt

Dette komplette sæt muliggør enkel installation af videoovervågning indendørs eller i det ubeskyttede område udendørs. I sættet modtager du en 4-kanals PoE netværksoptager inklusive indbygget harddisk med 1 TB lagerplads til en flere ugers non-stop-optagelse, to PoE-kompatible WLAN udendørs kameraer, tre strømstik og tilslutningstilbehør.

 
​pris 4899.00 KR
 

Detaljeret overvågning i al slags vind og vejr

Med en meget høj, detaljeret opløsning på 2560 x 1440 pixels optager TVIP44510 4MPx mini-domekameraet 25 billeder pr. sekund og leverer en knivskarp overvågning til anvendelse i hjemmet eller kontoret. På grund af det robuste og vejrbeskyttede hus med beskyttelsesklasse IP67 kan domekameraet bruges såvel indendørs som udendørs

 
 
​Pris 1598.00 KR

Ring for mere information 20443010